HomePortalFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
Making threads to link to banned members content grants an automatic ban
Meet the new KITO admins & hear their plans here.
You can use google search to find threads and posts here now. Example

Share | 
 

 Not building. At all.

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Dead Account (Taka)



Game username : Dead Account
Server : Dead Account
Female Posts : 118
Join date : 2012-03-21

PostSubject: Not building. At all.   Sat Feb 07, 2015 3:42 pm

I'm screwed.

I've tried: Searching the forum (to no avail) AND downloading a new compile (tried with/without media). I swear I've downloaded and deleted compiles over a million damn times.

Anyway, everything is fine, I'm sure of it:

AKDJSJDKADD:
 

And I get THIS?!?!?!

*GASP*:
 

Help, please.


Ignore. Solved!


Last edited by TakaWolf on Sun Feb 08, 2015 11:35 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
McgeeTheDog

avatar

Game username : Mcgee
Server : Black Fire
Female Posts : 170
Join date : 2014-01-26
Age : 18
Location : UK

PostSubject: Re: Not building. At all.   Sat Feb 07, 2015 3:46 pm

First of all, have you got any other version of Microsoft Visual C++?
Back to top Go down
http://www.black-fire.proboards.com
Dead Account (Taka)



Game username : Dead Account
Server : Dead Account
Female Posts : 118
Join date : 2012-03-21

PostSubject: Re: Not building. At all.   Sat Feb 07, 2015 3:51 pm

No. I have Microsoft Visual 2010.


Last edited by TakaWolf on Sun Feb 08, 2015 11:36 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
McgeeTheDog

avatar

Game username : Mcgee
Server : Black Fire
Female Posts : 170
Join date : 2014-01-26
Age : 18
Location : UK

PostSubject: Re: Not building. At all.   Sat Feb 07, 2015 4:08 pm

Ah, I'm not sure then. :C Sorry. :c
Back to top Go down
http://www.black-fire.proboards.com
Dead Account (Taka)



Game username : Dead Account
Server : Dead Account
Female Posts : 118
Join date : 2012-03-21

PostSubject: Re: Not building. At all.   Sat Feb 07, 2015 5:59 pm

It's very odd. This has never happened to me until just recently. Thanks for your help, however. I'll just see if anybody else knows... 'Cause I don't lol


Last edited by TakaWolf on Sun Feb 08, 2015 11:36 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Dead Account (Taka)



Game username : Dead Account
Server : Dead Account
Female Posts : 118
Join date : 2012-03-21

PostSubject: Re: Not building. At all.   Sun Feb 08, 2015 5:49 pm

Excuse me for double posting, but this is kind of urgent for me.
I referred to line 33 in c:\users\debuukk\desktop\kito source debug v5_5\kito\deps\ogresdk_vc10_v1-7-4\include\ogre\OgrePrerequisites.h and found this:

LookieLookie:
 

Last line is #33.
Is there anything I could do with this? Not sure if this is necessarily the problem but it's worth posting, I think.


Last edited by TakaWolf on Sun Feb 08, 2015 11:36 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Iceland

avatar

Game username : Iceland
Male Posts : 76
Join date : 2013-10-11
Age : 21
Location : Iceland

PostSubject: Re: Not building. At all.   Sun Feb 08, 2015 7:00 pm

When you build the solution and it says three failed scroll up and look for "Fatal Error". Ignore warnings. The error will tell you what you did wrong. Just because you did the Game cfg right doesn't mean you didn't mess up else where.

EDIT: See, look. You have to read when this happens. I didn't see it until now.


Quote :
2>c:\users\debuukk\desktop\kito source debug v5_5\kito\deps\ogresdk_vc10_v1-7-4\include\ogre\OgrePrerequisites.h(33): fatal error C1083: Cannot open include file: 'string': No such file or directory
2>  MagixEncryption.cpp
2>c:\users\debuukk\desktop\kito source debug v5_5\kito\deps\ogresdk_vc10_v1-7-4\include\ogre\OgrePrerequisites.h(33): fatal error C1083: Cannot open include file: 'string': No such file or directory
2>  SoundManager.cpp
2>c:\users\debuukk\desktop\kito source debug v5_5\kito\deps\ogresdk_vc10_v1-7-4\include\ogre\OgrePrerequisites.h(33): fatal error C1083: Cannot open include file: 'string': No such file or directory


Quote :
2>c:\users\debuukk\desktop\kito source debug v5_5\kito\deps\ogresdk_vc10_v1-7-4\include\ogre\OgrePrerequisites.h(33): fatal error C1083:


Quote :
fatal error

That's just one of them. It even tells you in OgrePrerequisites.h is where it's located.
Back to top Go down
 
Not building. At all.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Keeping I.T. Open :: SUPPORT :: Support :: Solved Support Issues-
Jump to: